WE GAAN VERBOUWEN HOGE KORTINGEN. Bekijk prijzen

Onderhoud & garantie

Onderhoud vouwwagententen

Schoonmaken van de materialen doet U het beste door eerst met een handveger of borstel goed af te vegen en dan met schoon koud water, zonder toevoegingen, reinigen. Bij de eerste in gebruik name is het belangrijk om de tent een aantal malen goed nat te maken en tussendoor te laten drogen. Het materiaal zet zich wat verder uit zodoende een goede waterdichtheid ontstaat. Hoe vaak u dit moet doen is afhankelijk hoe vaak u de materialen gebruikt. Bij veelvuldig gebruik is het verstandig om dit tussentijds te behandelen, u kunt hiervoor het beste een hoogwaardig product gebruiken wat u in speciaal zaken of campingwinkels kunt kopen. Voor de naden gebruikt u het beste een wax soort of gelijkwaardig product. Zo kunt u er weer jaren tegen. Voor de ritsen gebruik U, afhankelijk van het gebruik, siliconenspray om alles weer goed te laten lopen.

De tent kan zonder problemen nat worden ingepakt echter laat dit zo min mogelijk lang ingepakt zitten. Zorgt u wel dat daarna de tent (liefst binnen 48uur) zo snel mogelijk weer wordt open gevouwen om de tent te laten drogen zodoende u deze weer helemaal droog op kunt bergen. Zo voorkomt U schimmel/rot als de tent nat wordt opgeborgen.

 

Reparatiemateriaal vouwwagententen

Bij aflevering van onze vouwwagententen zit altijd een kit met daarin een stuk stof of pvc waarmee onze tenten zijn gemaakt. Hiermee kunnen kleine reparaties worden uitgevoerd. Grote reparatie kunt u het beste in overleg met expert hierin overleg houden waarna een reparatie vakkundig kan worden uitgevoerd. Wanneer U het laat repareren door een bedrijf wat hier vakkundig in is vraag dan altijd hoe lang u garantie krijgt op de reparatie. Ontstane naden na reparatie dienen altijd worden behandelt met daarvoor bestemde materialen en goed laten drogen voor u het weer opbergt. Indien nodig dit herhalen tot het niet meer lekt. Repareer tijdig om groter worden van het te repareren oppervlak te voorkomen. Kleine reparaties kunt u vaak zelf uitvoeren of met behulp van een vakman op dit gebied.

Vaak ontstaat er schade omdat er niet juist met de materialen wordt omgesprongen of er te ruw mee wordt omgegaan. Onze producten zijn zo ontworpen dat u deze makkelijk kunt opzetten. Voor advies hierin kunt U ons altijd raadplegen.

 

Onderhoud daktenten en luifels

Onze daktenten zijn eenvoudig in onderhoud en kunnen eenvoudig met schoon koud water, zonder enige toevoeging, worden gereinigd. Daktenten zijn gebruiksklaar en hoeven “zogenaamd” niet te worden ingewaterd. Bij zeer ernstige regenval kunnen er zich op de bovenste afdekkap aan de onderkant wel vochtplekken ontstaan. Deze verdwijnen gewoon weer als de tent weer helemaal is opgedroogd. Ritsen onderhoud U het beste met siliconenspray welke u regelmatig op de ritsen spuit.

De tent kan zonder problemen nat worden ingepakt echter laat dit zo min mogelijk lang ingepakt zitten. Zorgt u wel dat daarna de tent (liefst binnen 48uur) zo snel mogelijk weer wordt open gevouwen om de tent te laten drogen zodoende u deze weer helemaal droog op kunt bergen. Zo voorkomt U schimmel/rot als de tent nat wordt opgeborgen.

Voor eventuele reparaties kunt U hiervoor het beste een vakman op dit gebied raadplegen.

 

Garantie

Producten van BUITE LEWE welke bij ons nieuw zijn gekocht hebben een garantie van 24 maanden met uitzondering van de luifels welke een garantie kennen van 12 maanden. Garantie op onze producten dekken materialen en het produceren hiervan. Mocht het ondanks al onze materiaaleisen of fabricage hiervan, schade of gebreken  ontstaan, bij een normaal gebruik, zullen wij zorgdragen voor reparatie of, indien nodig, vervangen. Schade en/of defecten aangebracht door ondeskundig gebruik komen niet in aanmerking van garantie. Betreffende garantieclaims dient te allen tijde eerst overleg gepleegd te worden eventueel aangevuld met foto’s, Retour zenden kan alleen bij voorafgaand overleg en retourzending wordt goedgekeurd. Van terugbetaling is nimmer sprake en eventueel gemaakte kosten kan ook geen aanspraak worden gedaan. zelfs door leken kunnen worden opgelost behouden wij ons het recht voor om alleen de onderdelen beschikbaar te stellen. Retour zenden moet vooraf goedgekeurd worden. Ter beoordeling van de defecten kunnen wij verlangen dat de aanvrager foto’s van het defect mailt. Op vorderingen tot terugbetaling van gemaakte kosten kan door de aanvrager geen beroep worden gedaan. Retourzendingen worden betaald door de aanvrager of in onderling overleg en alleen via traceerbare koerier of post.

 

Voor defecten veroorzaakt door nalatigheid of ondeskundig gebruik / installatie aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Ook is er geen garantie voor cosmetische schade of abnormale slijtage. Persoonlijke en materiële schade of gevolgschade door gebreken aan het product zijn uitgesloten van aansprakelijkheid. Buite Lewe doet er alles aan dat de informatie verstrekking zo optimaal mogelijk te leveren per mail of drukwerk. Hierop is geen aanspraak te maken. Mochten zich onverhoopt iets voordoen neem dan gerust contact op met Buite Lewe. Iedere vraag wordt serieus genomen en gezocht naar een bevredigend antwoord. Al onze producten worden af onze vestiging geleverd maar levering is ook mogelijk met vooraf duidelijke afspraken over betreffende levering. Al onze leveringen zijn verzekerd tijdens het vervoer. Als uw bestelling beschadigd aankomt, accepteer die dan alsjeblieft niet. Verwittig de koerier ervan en neem onmiddellijk contact met ons op; de vervoersverzekering kan niet geclaimd worden voor geaccepteerde leveringen.

Contact

Buitelewe
Prins Hendrikstraat 8
5741 GR Beek en Donk
The Netherlands

0643435566
info@buitelewe.nl


Openingstijden Showroom

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Tot en met 18 oktober:

Zondag van 11.00 tot 15.00 uur

Afspraak maken

Graag op een ander moment komen? Maak dan een afspraak, dan hebben wij zeker meer tijd voor u!